Meistä

Adensen Furniture er en familiebedrift, som har satt seg som mål å lage unike møbler – noe som resulterer i produkter med mange funksjoner som for eksempel smarttelefoner. Vi produserer møbler av bjørk og sterk bjørk kryssfiner behandlet med vannbasert lakk og beis.

Settet “vugge og hest” er til de minste. Barna vokser installert i vuggen og vugge løperne med hester kan du bruke lekekassen. Settet er skaperen av en stor designer Pavel Sidorenko!

Smart Kid
Barn vokser opp raskt. Ved første, trenger bare en vugge, er dette Smardil 108 * 67 store. Bunnen av holderen kan justeres til tre forskjellige høyder. Å ha en komfortabel babyen kjole klær og holde en kommode for baby endre fasiliteter. (Smardiga kommer til pakkebordet plassert en myk mähkimisalus.) Et barn vokser kan du enkelt Harmonisert omorganisere deler Smardi-board oppbevaringsrom med en kritt rabbel. Asjaikuks spillbrettet, og mer alvorlig skolearbeid kan sette sammen et skrivebord. (Arbeide Nivået kan justeres i to høyder.), Kan en kommode plasseres på skrivebordet ved siden av eller under.

Hvis holderen og skuffene har blitt en ny funksjon, er det en seng med dimensjoner på 70 * 160 cm. Settet kommer også med en to-delt fjærmadrass som passer i holderen, og deretter til sengs. under sengen to hjul voluminøse bokser til å lagre leker eller sengetøy.

Dette er en smart kid møbelsett, med seks funksjoner – en barneseng, seng, bord-lagring, en kommode for babyen endre fasiliteter, skrivebord, leketøy bokser.

Bildene er for illustrasjon formål.

Produksjonen av en firkantet pekepenn , vugge. Smart produksjon i to grunnleggende nyanser – bjørk og hvitt. Skuffefronter kan gjøre så vel som naturlig, hvit, rosa, blå, brun, og hva kunden ønsker. Smart vil koste 475 euro. To-delt madrass og mähkimisalus inkludert i settet og er inkludert i prisen. Pluss frakt.

Risto Must – salgssjef

Adensen Furniture
Registreringsnummer: 14242422
Adresse: Pärna pst. 11-3, Valga 68207, Estland
Telefon: +372 51 91 9817
E-post:info@adensenfurniture.com